Najlepsze
Kategorie


Kuchnia polska - przepisy.
Jaja z pieczarkami

Skladniki:
4 jajka na twardo
10 pieczarek
1/2 cebuli
2 łyżki posiekanej natki
2 łyżki majonezu
łyżka oleju
sól, pieprz, tymianek

Sposób przyrządzenia:
Pieczarki i cebulę obrać, posiekać. Olej rozgrzać na patelni, włożyć grzyby, oprószyć szczyptą tymianku i przesmażyć. Dodać cebulę, zeszklić. Całość ostudzić. Jajka obrać, przekroić wzdłuż na pół, wyjąć żółtko. Pieczarki i cebulę zmiksować z żółtkami. Dodać majonez i natkę, wymieszać. Przyprawić do smaku. Pastą napełnić połówki jajek.

Dodano: 02-04-2009
Odsłon: 1451
Obecna ocena: 2.87, głosów: 8
Oceń zasób:
Dodaj komentarz
Twoje imię i nazwisko:

Wpisz komentarz:


Przepisz kod zabezpieczający:

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii (brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to). Czytaj więcej >>

Polecamy · Linkujcie NAS! · Kontakt · Regulacje · Polityka prywatności