Najlepsze
Kategorie


Kuchnia polska - przepisy.
Deser serowo - miodowy

Skladniki:
1 serek homogenizowany
2 łyżki słodkiej śmietanki
łyżeczka cukru
łyżeczka cukru waniliowego
pół łyżeczki cynamonu
sok z cytryny
duża łyżka płynnego miodu
kruche ciasteczka do przybrania

Sposób przyrządzenia:
Wszystkie składniki umieścic w malakserze i na średnich obrotach ubić na gęsty puch. Rozłożyć do pucharków i wstawić do lodówki na godzinę. Podawać przybrany kruchymi ciasteczkami.

Dodano: 09-04-2009
Odsłon: 1483
Obecna ocena: 2.5, głosów: 6
Oceń zasób:
Dodaj komentarz
Twoje imię i nazwisko:

Wpisz komentarz:


Przepisz kod zabezpieczający:

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii (brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to). Czytaj więcej >>

Polecamy · Linkujcie NAS! · Kontakt · Regulacje · Polityka prywatności