Najlepsze
Kategorie


Kuchnia polska - przepisy.
Surówka z kiszonej kapusty

Skladniki:
25 dag kapusty kiszonej
1 marchewka
1/2 cebuli
łyżeczka oliwy
kminek
sól
pieprz
cukier

Sposób przyrządzenia:
Kminek zalać wrzątkiem, odcedzić. Utartą marchew, posiekaną cebulę i kapustę doprawić do smaku, dodać oliwę i kminek, dokładnie wymieszać.

Dodano: 09-04-2009
Odsłon: 1482
Obecna ocena: 3.2, głosów: 10
Oceń zasób:
Dodaj komentarz
Twoje imię i nazwisko:

Wpisz komentarz:


Przepisz kod zabezpieczający:

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii (brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to). Czytaj więcej >>

Polecamy · Linkujcie NAS! · Kontakt · Regulacje · Polityka prywatności