Najlepsze
Kategorie


Kuchnia polska - przepisy.
Surówka z jabłka i selera

Skladniki:
1 jabłko
seler wielkości jabłka
sok z cytryny lub kwasek cytrynowy
sól i cukier
około pół szklanki śmietany

Sposób przyrządzenia:
Jabłko i seler obieramy ze skórki i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Dodajemy śmietanę, sól, cukier i sok z cytryny do smaku. Dobrze mieszamy i umieszczamy surówkę na 30 minut w lodówce. Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu świetnie nadaje sie do wołowiny.

Dodano: 09-04-2009
Odsłon: 1480
Obecna ocena: 3.33, głosów: 3
Oceń zasób:
Dodaj komentarz
Twoje imię i nazwisko:

Wpisz komentarz:


Przepisz kod zabezpieczający:

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii (brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to). Czytaj więcej >>

Polecamy · Linkujcie NAS! · Kontakt · Regulacje · Polityka prywatności