Najlepsze
Kategorie


Kuchnia polska - przepisy.
Sałatka ze śledzi

Skladniki:
4-5 filetów śledziowych
4 ogórki konserwowe
1 słoiczek grzybów marynowanych
2 jajka ugotowane na twardo
1 cebula
garść posiekanej natki pietruszki
majonez
sól
cukier
pieprz

Sposób przyrządzenia:
Śledzie pokroić na małe kawałki, grzyby i ogórki odsączyć i posiekać a jajka i cebule pokroić w drobną kostkę. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać z sobą dodając majonez i posiekaną natkę pietruszki. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

Dodano: 09-04-2009
Odsłon: 1980
Obecna ocena: 2, głosów: 2
Oceń zasób:
Dodaj komentarz
Twoje imię i nazwisko:

Wpisz komentarz:


Przepisz kod zabezpieczający:

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii (brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to). Czytaj więcej >>

Polecamy · Linkujcie NAS! · Kontakt · Regulacje · Polityka prywatności