Najlepsze
Kategorie


Kuchnia polska - przepisy.
Sałatka kolorowa

Skladniki:
mała kapusta pekińska
średnia papryka czerwona
2-3 pomidory
puszka kukurydzy
czerwona cebula
szczypiorek
ziarna słonecznika
jogurt
smietana 12%
sos sałatkowy knorra na przykład grecki albo polski
czosneki granulowany
pieprz
zioła

Sposób przyrządzenia:
Wszystkie składniki pokroić w kostkę, dodać śmietane i jogurt oraz sos knorra (nie dodawac już oliwy i wody jak na przepisie z opakowania) oraz słonecznik delikatnie podprażony na patelni. Mozna doprawić do smaku na przykład czosnkiem granulowanym, pieprzem czy jakimis ziołami (wg uznania).

Dodano: 09-04-2009
Odsłon: 1484
Obecna ocena: 3.5, głosów: 12
Oceń zasób:
Dodaj komentarz
Twoje imię i nazwisko:

Wpisz komentarz:


Przepisz kod zabezpieczający:

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii (brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to). Czytaj więcej >>

Polecamy · Linkujcie NAS! · Kontakt · Regulacje · Polityka prywatności