Najlepsze
Kategorie


Kuchnia polska - przepisy.
Stek wołowy z polędwicy z grilla

Skladniki:
800 g polędwicy wołowej
2 łyżeczki vegety pikantnej
pieprz czarny
sól
200 g majonezu szczypiorek
łyżka musztardy

Sposób przyrządzenia:
Polędwicę oczyszczamy z błony, kroimy na cztery steki, posypujemy vegetą pikantną. Następnie przygotowujemy sos. Przekładamy do naczynia majonez i musztardę, dodajemy drobno pokrojony szczypiorek, sól, pieprz i mieszamy do otrzymania jednolitej konsystencji. Steki opiekamy na grillu i podajemy z sosem.

Dodano: 09-04-2009
Odsłon: 3364
Obecna ocena: 3, głosów: 6
Oceń zasób:
Dodaj komentarz
Twoje imię i nazwisko:

Wpisz komentarz:


Przepisz kod zabezpieczający:

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii (brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to). Czytaj więcej >>

Polecamy · Linkujcie NAS! · Kontakt · Regulacje · Polityka prywatności